YouTube Pinterest Twitter Facebook

CINE SUNTEM ŞI CE FACEM ?

În urmă cu mai bine de 10 ani, am zidit prima piatră la temelia unei afaceri ce s-a născut, în primul rând, din pasiune pentru natural şi frumos, dar şi din dorinţa de a oferi clienţilor săi o soluţie completă în amenajări cu produse din piatră naturală, travertin, marmură sau granit. Încă din stadiile incipiente de proiectare şi până la finalizarea lucrărilor, designerii noştri , împreună cu echipa tehnică şi cu cea de vânzări le stau clienţilor la dispoziţie, astfel încât toate detaliile să fie puse la punct şi rezolvate cu cât mai puţină bătaie de cap din partea dumnealor, iar rezultatele să încânte ochii. Modelul de bussiness cu care am pornit la drum este, pe cât de simplu, pe atât de eficient: distribuţia la nivel naţional a produselor mai sus menţionate, dar şi a produselor şi serviciilor conexe.

În ultimii ani însă, răspunzând unei mai vechi dorinţe şi a unui crez personal că suntem un popor creativ, muncitor şi binecuvântat cu resurse naturale care, exploatate responsabil şi cu discernământ, pot crea plus valoare şi locuri de muncă, am investit şi investim în continuare masiv în dezvoltarea unor facilităţi de producţie, mai degrabă decât de import şi comercializare, astfel încât, în acest moment putem afirmă cu mândrie că am intrat , deşi suntem consideraţi foarte tineri din acest punct de vedere, în clubul select al producătorilor autohtoni de top de piatră naturală, cu capacităţi instalate de producţie de peste 5000 m2/luna. Nu a fost uşor să învăţăm „cu ce se mănâncă” producţia, am avut de-a lungul drumului destule poticniri şi obstacole de trecut, dar, de fiecare dată am învăţat din ele şi am mers mai departe , iar acum ne putem mândri că suntem un nume care contează în această piaţă şi ne putem bate de la egal la egal cu firme mari, cu vechime de zeci de ani.

În prezent , peste 70% din cifra noastră de afaceri o reprezintă activităţile de producţie, ori, conform codului CAEN 2370 – Tăierea, fasonarea şi finisarea pietrei.

În ceea ce priveşte tipurile de roci prelucrate, peste 80% din volume sunt reprezentate de prelucrarea rocilor vulcanice, magmatice, în principal andezitul, exploatat din cariere locale. Restul îl reprezintă prelucrarea calcarului (Transilvania Gold, Vratza, etc) sau a travertinului (Geoagiu, Cărpiniş, etc), ori a unor marmure autohtone ori din import (Ruşchiţa, Breccia Sarda, Botticino, etc).

Ca şi tipuri de produse finite, putem afirma cu hotărâre că acoperim aproape întreaga gamă de posibilităţi: de la placaje regulate de dimensiuni şi grosmi diferite (de la 1 cm la 10 cm), la trepte, contratrepte, glafuri, capace de gard, piatră cubică, borduri, masive, şeminee, mobilier stradal şi de grădina, faţade ventilate, piatră scapițată, piatră neregulată, piatră concasată, etc. Deţinem utilaje complet automatizate, cu care putem executa orice profiluri şi orice alte produse ori dimensiuni. Avem în echipă sculptori din mâna cărora ies adevărate opere de artă. Pe scurt, putem acoperi orice nevoi din acest domeniu minunat al pietrei naturale.

Din punct de vedere al businessului, luând în considerare această reorientare a noastră spre producţie, putem spune că suntem o afacere tip “custom made” , deoarece, cel puţin la nivel valoric, cea mai mare parte din cifra de afaceri este realizată pe produse personalizate. Ştim să lucrăm pe şantiere, am făcut ani de zile acest lucru, am gestionat zeci de proiecte de diferite anverguri, prin urmare înţelegem perfect problemele cu care se pot confrunta partenerii noştri, şi, cel mai important, le venim întotdeauna în întâmpinare cu soluţii adaptate nevoilor lor , deseori oferindu-le soluţii şi expertiză la probleme care nici măcar nu erau luate în calcul, astfel ajutând la realizarea unor economii de timp şi bani deloc de neglijat.
Pe de altă parte însă, această implicare a noastră în proiecte mari, ne permite să avem foarte multe avantaje competitive şi în relaţia comercială cu clienţii de tip end-user. Având în spate experienţă acumulată şi legăturile create de-a lungul timpului cu diferiţi furnizori naţionali şi de peste „mări şi ţări” , putem oferi în permanenţă produse de cea mai bună calitate, la preţuri sub media pieţei, având în vedere tocmai această postură a noastră de producător de piatră naturală.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Stoneage on facebook

1 month ago

Stoneage

... Mai multMai putin

#STONEAGE , #FabricaDePiatraNaturala #Andezit va urează un #PasteFericit alături de cei dragi.

Comenteaza pe Facebook

PASTE FERICIT, SI LA MULTI ANI D-LUI GEORGE DUPA NOUA SARBATOARE!

2 months ago

Stoneage

STONEAGE ANGAJEAZA - 📞 0722513114 📞
MUNCITORI calificati/necalificați pentru fabrica noastra de debitare piatra naturala si marmura, pe platforma CUG, CLUJ NAPOCA (Blvd Muncii, 18).
- Salariu minim 2000 ron NET! (se poate ajunge usor si la 3500-4500 ron sau mai mult, functie de cat se produce !!! )
- Bonusuri SUBSTANTIALE la depasirea targetelor de productie !!!
- Transport decontat pentru cei din zona Cluj-Napoca.
- Cazare pentru muncitori din alte zone ale tarii.
- Se ofera si calificare pe utilaje , in fabrica, daca este cazul.
Necesar :
- 7 muncitori necalificați
- 2 operatori masina CNC (comanda numerica).
- 2 muncitori pe masini de piatra cubica.
Pentru detalii, este recomandata o vizita in fabrica, sau un telefon la 0722 513 114.
Acceptam doar persoane serioase, dornice de munca pe termen lung intr-un colectiv serios si muncitor, fara probleme de bautura.
... Mai multMai putin

Comenteaza pe Facebook

Va rugăm sa folositi un limbaj civilizat , atât la adresa noastră, cat si la adresa celorlalți oameni care comentează. Orice comentariu care contine jigniri sau injurii va fi șters, raportat, iar utilizatorul blocat definitiv pe pagina noastră. Daca nu doriți sa veniți in echipa noastră, nu e nici o problemă, dar nu permitem nimănui sa ne denigreze si sa ne jigneasca, mai ales dacă nici măcar nu stiu despre ce este vorba. Multumim.

Am avut asemenea muncitori in Franta,a venit fara experienta,am oferit 70 de euro ziua,cu multi ani inainte,a cerut 80,nu verificam ce face,aveam multe santiere,o singura data zic si eu sa vad ce face,toata ziua a pus doi mp de plasa pe un perete,si povestea cu unul din alta echipa,a luat liber direct,eu daca platesc pe cineva bine,trebuie sa si produca,a expirat comunismul unde zece faceau treaba unuia,nu produci nu castigi,vrei sa dormi,fate parlamentar,sau popa,dar daca vrei un salariu bun firma angajatoare trebuie sa aiba profit dupa tine,daca nu da faliment,am sa revin curand in tara,ori ma angajez ori iau lucrari,dar in cazul b pe.cine angajez o sa aiba procentaj din lucrare si nu salariu,sa fie motivat sa puna osul la munca,pana in Romania ramane mentalitatea asta ca faci nimic dar esti asistat social,mergem pe scarba,nu alta

Nu munciti pe 2000 de lei dar pe social de 350 de lei puteti sta.

De ce nu platiti 2000 de euro ca marmura are pret ca in italia si tot ce vindeti aveti preturi de occident si salarii de romania psdestilor si va intrebati de ce nu lucreaza oamenii in romania in italia se platesc taxe la stat de 1800 euro si salar de 2000 plus daca faci ore suplimentare se platesc dar voi platiti 200 euro la stat si 450 euro la muncitor de 10 ori mai putin si prturile sant in romania ca in toate tarile din ue

Foarte bine punctat seriosi si fara bautura mai rar in rominia bautura e sport national iar munca.....

Cine vine sa muncească în condițiile alea de mina pt 2.000 lei, trebuie sa fi debil

asta cu depasirea "targhetului de productie " ma convins ca e o pacaleala ,dar se va pune un targhet care nu poate fii depasit nici daca esti robot ! mutativa la alta masa cu promisiunile ,poate aia-s mai beti ,,,

Bataie de joc se imbogatesc pe urma noastra

Am lucrat la patron cu salariu promis de 15 milioane şi garantat am luat 7 !cică nu am atins "targhetul " 😀😀😀numai de el ştiut !!E plină România de indivizi din aceștia.

Nu înțeleg un lucru! Multe posturi sunt pentru muncitori necalificați! Apoi cât oferă această firmă salariul minim pentru cei necalificați mi se pare că este ok! Un muncitor necalificat cred că are opt maxim zece clase, exclus școala profesională! Asta este situația! Cei care sunt trecuți de 40 de ani și sunt necalificați ori au fugit de carte, ori au o problema cu munca! Și mai emit și pretenții, că este prea mic salariul și ei la 40 de ani nu au nici o calificare! 😃

2000de lei castigam la marmura acum 15 ani

Salariile sint foarte mici.La un program de lucru de 8 ore pe zi si 5 zile pe saptamina trebuie sa dati cel putin 1500 de euro net.Pai cum vreti sa aveti forta de munca in tara cu salariile astea mizerabile ce le oferiti voi, grofilor ce sinteti.

2000 net si brut cat e ,?? 1350,,mai dam la cazare,eventual transport si ne intoarcem la salariile de acum 15 ani ,,, chiar credeti ca mai gasiti sclavi ??

Fiecare pasare, moare pe cantecul ei...

Buna seara că necalificat as vrea sint din Iași vreau sa lucrez la fabrica la dumneavoastră nu consum alcool sint baieat serios ? Telefon mobil daca vreți puteți să mă sunați 0743785204 sunatima cu încredere și aveți încredere în mine sint un baieat muncitor

SUCCES!SA SPERAM CA ROMANII VOR SA MUNCEASCA ACASA!

Când este vorba de detalii trebuie să suni la telefon, neserioși

Un angajat își dorește un loc de muncă decent la care sa fie tot la fel de mult ca și dvs.sa fie respectat.Merg pe principiul daca nu încerci nu ai cum să știi dacă nu îți place ești liber să pleci iar daca greșești nu vei fi iertat însă există o întrebare justă și logică :daca cei ce mă conduc greșesc ei sunt iertați?

CARE ESTE VÂRSTA MAXIMĂ :PT CĂ IEU AM 55 DE ANI

Serios?cat de usor se poate ajunge la 4500?Ce faci cu 2000 lei.Pentru banii ăștia mai bine stau acasa

O oferta acceptabila.

Am muncit ca miner supteran..ce grupa aveți grupa 1 Sau 2...mulțumesc

Interesat

Buna eu doresc sa vin an echipă dar nustiu cu ce am gresit

View more comments

#Semineu din #masiv de #Vratza de 10 cm grosime, dintr-o bucata. #FabricatcumandrieinRomania de #STONEAGE,  #FabricadepiatranaturalaImage attachmentImage attachment
Load more

“We bring nature into your life. We break and cut mountains of limestone, marble, granite, travertine, andezit into pieces and bring them into your home.

Echipa noastra

Ovidiu Stan

General Manager
+40 722 655 965
ovidiu.stan@stoneage.ro

George Filimon

Executive Manager
+40 773 812 540
george.filimon@stoneage.ro

Ioana Filimon

Commercial Manager
+40 740 387 370
ioana.filimon@stoneage.ro

Bianca Drăgan

Sales Consultant
+40 725 548 287
bianca.dragan@stoneage.ro

Sebastian Gherman

Production Manager
+40 771 786 977
sebastian.gherman@stoneage.ro

Victor Moisescu

Development Manager
+40 722 513 114
victor.moisescu@stoneage.ro

Rodica Iacob

Accounting Manager
+40 733 087 657
rodica.iacob@stoneage.ro

Cristian Mocan

Installation Manager
+40 756 056 560
cristian.mocan@stoneage.ro
Top Call Now Button

Send this to a friend