Avand in vedere ca in 2007 am pus piatra de temelie a acestui business si a brandului STONEAGE, pentru noi 2017 este un an special, aniversar, in care implinim frumoasa varsta de… 10 ani ! In tot acest timp am invatat, am evoluat, am gresit, am invatat din greseli si am crescut tot mai puternici, astfel incat in prezent ne putem mandri cu statutul de producator national de piatra naturala, in special andezit. De aceea acest an va fi unul in care speram sa evoluam si mai mult si, mai ales, un an in care sa putem impartasi cu dvs, clientii nostri, tot ce am acumulat intr-un deceniu de ….taiat bolovani…:) . Prin urmare, stati pe aproape ca sa beneficiati de discounturi, oferte, concursuri si cate si mai cate minunatii din domeniul pietrei naturale. Inscrieti-va la newsletterele noastre ca sa nu pierdeti nimic din ce va urma.

[RF_CONTEST contest=’3956′]

 

 

Si prima dovada ca vorbim serios este primul concurs pe 2017, pe care il incepem chiar de acum. Vrem sa pornim acest an in forta si iti oferim….2017 ron ! Exact ! Nu bomboane, nu mostre gratuite, nu promisiuni goale. Noi suntem producatori de piatra naturala andezit, prin urmare iti oferim bani… din piatra seaca ! 🙂 . Tot ce trebuie sa faci este sa:

  1. ne dai un like pe facebook
  2. dai un share pe pagina ta la orice post, produs, poza,etc, absolut orice iti place tie de pe noul nostru site www.stoneage.ro (daca gaseti mai multe chestii care iti plac, nu fi egoist, arata-le tuturor, iar daca gasesti ceva ce nu iti place, contacteaza-ne sa remediem )
  3. si gata. Astepti pana la sfarsitul campaniei si speri sa fii fericitul castigator al voucherului de 2017 ron, in produse din andezit pentru casa ta. Sau a cui vrei tu, noi nu intrebam.

Detaliile si explicatiile pe larg ale concursului le gasiti aici.

We have a WINNER !
De fapt, mai multi winneri ! Avand in vedere ca expunerea concursului nostru a fost neasteptat de mare, cu peste 400 000 de vizualizari, si aproape 4 000 de reactii (likes, comments, shares, etc), a fost mult mai dificil decat ne-am asteptat noi sa alegem un castigator (si pentru asta ne cerem scuze dvs, tuturor, in special acelora care au considerat ca ne facem reclama de „doi lei”).
Alegerea a fost ingreunata si de faptul ca au existat mai multe canale de distributie ale concursului, si anume 8 posturi pe Facebook si un concurs pe rewardsfuel.com . Prin urmare, ca sa fim fair-play si sa nu lasam pe nimeni pe dinafara, am decis sa extragem cate un castigator la fiecare din aceste canale, dupa care, din cei 9 sa extragem marele castigator, iar celorlalti sa le acordam cate un voucher de 20.17% reducere la orice comanda din andezit.
Extragerea finala a fost facuta pe randompicker.com , iar rezultatul public il gasiti aici: https://www.randompicker.com/protocol/388574×41309 . 
        
 Totodata, castigatorii celor 8 posturi de pe Facebook , extrasi cu ajutorul woobox.com sunt disponibili pentru verificare pe site-ul respectiv. Ca fapt divers, un concurent a participat la marea extragere pe 2 pozitii, deoarece a iesit castigator la woobox la 2 posturi, insa, din pacate pentru el, nu a castigat marele premiu. In schimb are 2 vouchere de 20.17% reducere ! Tot e bine 🙂
     Asadar, MARELE CASTIGATOR al concursului „La Multi bAni 2017 ! ” este …. Alin Muresan ( https://www.facebook.com/alin.muresan.279 ), care isi poate vedea premiul aici: http://woobox.com/fdfu2i .
Ceilalti 8 castigatori a cate unui voucher de 20.17% reducere sunt urmatorii:

„Ciuma Filofteia – 20.17% discount !!! -http://woobox.com/5iqnaw „
„Jucator Tremurator de Bucovina – 20.17% discount !!! – http://woobox.com/pyf6wd”
„Mirela Mariana – 20.17% discount !!! – http://woobox.com/h6jpz3”
„Marina Ovidiu – 20.17% discount !!! – http://woobox.com/dz8uoy”
„Ronela Rus – 20.17% discount !!! – http://woobox.com/xvqm3f”
„Neagu Eugen – 20.17% discount !!!”
„Constantin Balan – 20.17% discount !!! – http://woobox.com/2na6f3”
„Constantin Balan – 20.17% discount !!! – http://woobox.com/modtui”

FELICITARI TUTUROR !

Stati ! Mai este ceva ! Avand in vedere efervescenta creata, dorim sa continuam in acelasi ritm, si va oferim tuturor participantilor la acest concurs (si nu numai) un VOUCHER DE 201.7 lei ! Da, exact ! 201.7 lei ! Pentru a intra in posesia codului de discount, deoarece noi nu putem sa accesam manual 4 000 de conturi de facebook, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati aici: ” http://stoneage.ro/contul-meu/ ” si sa va inregistrati cu un click pe „Login with Facebook”, iar la finalizarea inscrierii veti primi pe mail voucherul unic pentru dvs de 201.7 ron, valabil 90 de zile.
Va multumim !

P.S. Stay tuned ! In cateva zile va pregatim altceva, si mai interesant 🙂

Related Images: